fakhershimiparto-logofakhershimiparto-logofakhershimiparto-logofakhershimiparto-logo
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • نوشیدنی و آبمیوه
    • اسنک و چیپس
    • آرایشی
    • لبنیات
    • شیرینی و شکلات
    • صنایع آب و فاضلاب
    • کیک و کلوچه
    • صنایع دارویی
    • صنایع روغن
    • صنایع غذایی
    • صنعت
  • گستره فعالیت
    • فروش پودر کاکائو
    • فروش كلر هندی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • فروش مواد اولیه صنایع شکلات سازی
    • فروش روغن جانشین کره کاکائو
    • فروش مواد اولیه صنایع غذایی
    • اسید سیتریک
  • اخبار و مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
مزایا و خطرات دی اتیلن گلیکول
مزایا و خطرات دی اتیلن گلیکول
اسفند 7, 1400
تفاوت آس سولفام پتاسیم و آسپارتام
تفاوت آس سولفام پتاسیم و آسپارتام
اسفند 21, 1400
اسفند 14, 1400
موضوعات
  • مواد غذایی
برچسب ها
  • آس سولفام k
  • آس سولفام پتاسیم
  • آسه سولفام k
  • آسه سولفام پتاسیم
  • شیرین کننده
  • شیرین کننده‌های کم کالری
  • شیرین کننده‌های مصنوعی
  • فواید آس سولفام پتاسیم
فواید آس سولفام پتاسیم در حفظ سلامتی

فواید آس سولفام پتاسیم در حفظ سلامتی

آس سولفام پتاسیم از جمله شیرین کننده های مصنوعی است که به جهت بهبود و تقویت طعم از آن به طور گسترده در صنایع غذایی بسیار استفاده می‌شود. این شیرین کننده در ظاهر یک پودر کریستالی سفید با فرمول شیمیایی  C4H4KNO4S  است اما از نظر شیمیایی نمک پتاسیم است. در محصولات غذایی کم کالری به جای شکر و سایر شیرین کننده های طبیعی، از این ترکیب استفاده می‌شود. آسه سولفام پتاسیم معمولاً مقدار زیادی کالری به رژیم غذایی اضافه می‌کنند.

لیست محصولات حاوی آس سولفام پتاسیم

از آس سولفام پتاسیم در ترکیبات و مواد غذایی متنوعی استفاده می‌شود که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نوشیدنی های گازدار، نوشیدنی های غیر گازدار، آب میوه ها، نوشیدنی های الکلی، شیرین کننده های رومیزی محصولات لبنی، بستنی، دسرها، ژلاتین ذخیره میوه و سبزیجات، مربا، ژله و مارمالاد، اقلام پخته شده شیرینی پزی،  آدامس، خمیر دندان و دهان‌شویه، محصولات شیرغلات صبحانه، میوه ها و سبزیجات فرآوری شده، سس سالاد و سس چاشنی و اسنک ها، سوپ ها، ویتامین ها و …

فواید مصرف آسه سولفام k برای سلامتی

تحقیقات و مطلاعات بسیاری در رابطه با تاثیرات آس سولفام پتاسیم به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی بر سلامتی  انجام شده است. که در آخر نیز بوجود آمدن مشکلات جدی در پی مصرف این ترکیب بی‌نتیجه مانده است. با استفاده از این شیرین کننده می توان به موارد زیر دست یافت:

کالری کمتر در رژیم غذایی

بدن انسان قادر به متابولیزه و هضم و جذب این قند نیست. آسه سولفام پتاسیم در خارج از بدن پردازش شده و کالری در آن نقطه حذف می‌شود. در نتیجه هنگامی که از این ترکیب به جای قند در غذا استفاده می‌شود، به طور چشمگیری کالری و انرژی موجود در غذا را کاهشم می‌دهد. پس دیگر لازم نیست نگران اضافه وزن در پی مصرف آن داشت.

حفاظت شیمیایی آس سولفام پتاسیم

آس سولفام پتاسیم مقاومت و ماندگاری بالایی در دمای بسیار بالا دارد. به همین منظور به راحتی می‌توان از آن در امر پخت و پز استفاده کرد. علاوه بر آن آسه سولفام k می‌تواند به ایمنی محصولات در فرآیندهایی مانند پاستوریزاسیون و کاهش رطوبت از طریق حرارت کمک نمایید.

ماندگاری محصول

باتوجه به آنکه انواع باکتری و میکروب ها نمی‌توانند از این ترکیب مصرف کنند، آس سولفام پتاسیم غیر قابل تخمیر است. این موضوع بدون آنکه محصولات شیرینی خود را از دست بدهند، باعث کاهش تولید آلاینده ها می‌شود. پایداری این شیرین کننده همچنین آن را برای محصولاتی که دارای pH متفاوت هستند.

طعم عالی

باتوجه به آنکه آس سولفام پتاسیم کمی تلخ است، بدون آنکه طعم اضافی حس شود، شیرین است. طعم این شیرین کننده مصنوعی پایدار نیست و قادر است طعم طبیعی را ارائه دهد که لذت بخش است. آس سولفام کا در صورت استفاده با سایر شیرین کننده های مصنوعی می‌تواند شیرین تر باشد.

دوستدار دندان

همانطور که اشاره شد، باکتری ها و سایر میکرو ارگانیسم های نمی‌توانند از این ترکیب برای خود استفاده کنند. در نتیجه باکتری های موجود در دهان به دلیل آنکه نمی‌توانند آسه سولفام k استفاده کنند، این ترکیب باعث پوسیدگی دندان نمی‌شود. بنابراین یک جایگزین مفید در آب نبات، دسرها و سایر موادی از این قبیل است. علاوه بر آن این شیرین کننده مصنوعی در برخی از خمیردندان ها، مواد نخ دندان و دهانشویه ها نیز بکار گرفته می‌شود. زیرا بدون آنکه باعث پوسیدگی دندان ها شود، طعم شیرینی به آنها می‌بخشد.

بیماران دیابتی آس سولفام پتاسیم

از دیگر مصرف آس سولفام پتاسیم برای سلامتی می‌توان گفت که از آن به جای استفاده از قندهای طبیعی، به کنترل سطح قند خون در هر دو نوع دیابت کمک می‌کند. مطالعات حاکی از آن می‌باشد که آسه سولفام پتاسیم بر افزایش قند خون تأثیر نگذاشته و در افزایش کلسترول یا تری گلیسیرید نقشی ندارد.

Share
0

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فاخر شیمی پرتو

اسنپ شیمی در رسانه ها

اخبار رسمی

ایران تجارت

ایستگاه

وبلاگ اسنپ شیمی

اینستاگرام اسنپ شیمی

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فاخر شیمی پرتو می باشد. سئو و بهینه سازی : ماهان مارکتینگ

    0