fakhershimiparto-logofakhershimiparto-logofakhershimiparto-logofakhershimiparto-logo
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • نوشیدنی و آبمیوه
    • اسنک و چیپس
    • آرایشی
    • لبنیات
    • شیرینی و شکلات
    • صنایع آب و فاضلاب
    • کیک و کلوچه
    • صنایع دارویی
    • صنایع روغن
    • صنایع غذایی
    • صنعت
  • گستره فعالیت
    • فروش پودر کاکائو
    • فروش كلر هندی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • فروش مواد اولیه صنایع شکلات سازی
    • فروش روغن جانشین کره کاکائو
    • فروش مواد اولیه صنایع غذایی
    • اسید سیتریک
  • اخبار و مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
ساختار آنها با اسید چرب لوریک می باشند و سی بی اس در این دسته قرار دارد. حداکثر 5% باید در ترکیب با کره کاکائو قرار بگیرد و با پودر کاکائو کم چرب 10 تا 12 % باید مخلوط شود. نیاز به تمپرینگ ندارد و به راحتی به فرم بتا پریم کریستاله می شود سازگاریشان با شیر خشک پایین است لذا در فرمول شکلات از شیر خشک کم چرب استفاده شود. این ماده ضروریست که در بسته بندی های اورجینال در محیطی خشک، دارای تهویه و خنک نگهداری شود. بعلاوه نباید در معرض مستقیم نور خورشید و سایر منایع حرارتی قرار گیرد. اسنپ شیمی روغن سی بی اس یا روغن جانشین کره کاکائو را در بسته بندی های مختلف در غالب برندهای برتر بازار که محصول کشورهای مالزی ، اندونزی و کره می باشند را در کنار پودر کاکائو در اختیار مشتریان خود قرار می دهند.
خواص پودر کاکائو
بهمن 5, 1398
لستین چیست ، خواص لستین ، کاربرد لستین
لستین چیست ، خواص لستین ، کاربرد لستین
بهمن 5, 1398
بهمن 5, 1398
موضوعات
  • Uncategorized
برچسب ها
فوت کوزه گری تهیه مربا

عموماً به هر میوه‌ای که با شکر پخته شود مربا گویند.معمولا برای اینکه صبحانه ای لذیذ و متنوع داشته باشیم میتوانیم از انواع مختلف مرباها استفاده کنیم به خصوص پن کیک همراه مربا یکی از آپشن هایی است است که خانم های کدبانو درست می کنند.

معمولا برای اینکه صبحانه ای لذیذ و متنوع داشته باشیم میتوانیم از انواع مختلف مرباها استفاده کنیم به خصوص پن کیک همراه مربا یکی از آپشن هایی است است که خانم های کدبانو درست می کنند.

عموماً به هر میوه‌ای که با شکر پخته شود مربا گویند.

#اسنپ شیمی

اسنپ شیمی به عنوان فروشنده مواد اولیه شیمیایی محصولاتی را که برای تولید مربا در کارخانجات استفاده می شود را با بهترین کیفیت در اختیار شما قرار می دهد.

اسید سیتریک به عنوان  طمع دهنده و تنظیم کننده ph

سوربات پتاسیم به عنوان نگهدارنده و ضدکپک

سوکرالوز به عنوان شیرین کننده

اسانس های میوه ای مختلف

آسکوربیک اسید به عنوان منبع ویتامین سی

آسپارتام به عنوان شیرین کننده

زمانی که تصمیم به این میگیرید که  مربای خانگی تهیه کنید، کلید هایی هست که می تواند محصول شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. ، برای اینکه مربایی لذیذ و خوشمزه داشته باشید کافی است این نکات را به یاد داشته باشید. از مربای خانگی تان می توانید در شیرینی ها و دسرهای لذیذتان استفاده کنید و دسر را رنگین تر زیباتر کنید

به چه ترتیب مربا را حفظ کنیم؟

برای اینکه مربایی را خارج از یخچال نگهدارید باید آن را در شیشه کوچکی مثل ‏شیشه مایونز ریخته  بجوری که هیچ هوایی در شیشه وجود نداشته باشد. سپس ‏شیشه‌ها را به حالت ایستاده درون قابلمه بزرگی گذاشته و نصف قابلمه را با آب ‏پرکنید. ‏قابلمه را روی شعله گاز قرار داده و بگذارید آب به مدت پانزده دقیقه بجوشد. بعد از سرد ‏شدن مرباها،  آن‌ها رامیتوانید  خارج از یخچال نیز نگهداری کنید.

فوت کوزه گری در پخت مربا:

فوت کوزه گری تهیه مربا

اگر مربا شکرک زد، به علت آن است که مربا زیاد جوشیده است. باید کمی آب جوش در آن بریزید و مربا را دو سه جوش دهید تا یکدست شود.

شربت مربایی که درست می کنید باید کامل قوام بیاید. برای آنکه بفهمیم شربت قوام آمده مقداری از شربت را با قاشق بر میداریم، سرد که شد باید شربت حالت کشدار مانند عسل باشد و به سختی از قاشق ریخته شود.

مربا را نباید گرم در شیشه بریزیم. اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب نگهداریم، سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است. پس از یک شب معلوم می شود که شربت آن رقیق است یا غلیظ. اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ شود.

غیر از مربای به که درب آن باید بسته باشد همه ی مرباهای دیگ باید درب آن موقع پختن باز باشد.

معمولا مربا را هر بار پیش از دو یا سه کیلو بهتر است درست نکنیم. با این مقدار مربای بهتری بدست می آید. اگر خواسته باشید مربای بیشتری بپزید در چند نوبت و هر نوبت دو یا سه کیلو درست کنید.

برای آنکه مربا کیفیت بهتری پیدا کند، بهتر است شکر را چند ساعت (تقریباً ۱۰ ساعت) با تکه‌های میوه مخلوط کنید. به این مرحله شکرپاش کردن گفته می‌شود که برای بسیاری از مرباها از جمله مربای به کاربرد دارد.

فوت کوزه گری تهیه مربا

اگر مربا بعد از مدتی کپک زد#سوربات پتاسیم به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است. در این صورت مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.

بهترین انتخاب برای پخت مربای به، استفاده از ظروف مسی می‌باشد. استفاده از ظروف مسی در تهیه مربای به ارتباط مستقیم با کیفیت و رنگ بهتر مربا خواهد داشت. همچنین استفاده از دم کنی در پخت این مربا نتیجه ای مطلوب خواهد داشت.

فوت کوزه گری تهیه مربا

پوست کندن به کاملا سلیقه ای می باشد.

مربا را باید در ظرف لعابی یا تفلون درست کرد، غیر از مربای به که باید در ظرف مس سفید پخته شود.

هرگز برای ترد شدن تکه‌های میوه، از آب آهک استفاده نکنید زیرا مصرف چنین مرباهایی برای افراد، به خصوص کودکان و زنان باردار خطرناک است.

مربا را پس از آماده شدن و سرد شدن، باید در شیشه ی در بسته و در جای خنک نگهداری کرد.

اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار برده می شود باید در اواخر پختن مربا داخل آن ریخته شود.

مربا از لحظه ای که بجوش می آید کف می کند، باید تا آخرین لحظه مرتب کف آن را بگیریم.

برای تهیه مربای به می‌توانید از به رنده شده، خلال شده و یا خرد‌شده استفاده نمایید. همچنین می‌توانید بسته به سلیقه خود از قالب‌های آلومینیومی و یا فشاری برای ایجاد طرح‌های مختلف استفاده کنید.

برای هم‌ زدن مربا بهتر است از قاشق چوبی و یا استیل استفاده نمایید.

برای خوشبو شدن مربا باید ‏از هل، گلاب یا خلال نارنج استفاده کرد.‏

میوه هایی که برای تهیه ی مربا انتخاب می کنید باید سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی باشند.

مربا باید خیلی رقیق بوده و کم بجوشد تا جا بیفتد.

برای تزئین مرباها از خلال پسته و بادام استفاده کنید.‏

اسنپ شیمی به عنوان فروشنده مواد اولیه شیمیایی محصولاتی را که برای تولید مربا در کارخانجات استفاده می شود را با بهترین کیفیت در اختیار شما قرار می دهد.

Share
40

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فاخر شیمی پرتو

اسنپ شیمی در رسانه ها

اخبار رسمی

ایران تجارت

ایستگاه

وبلاگ اسنپ شیمی

اینستاگرام اسنپ شیمی

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فاخر شیمی پرتو می باشد. سئو و بهینه سازی : ماهان مارکتینگ

    0