fakhershimiparto-logofakhershimiparto-logofakhershimiparto-logofakhershimiparto-logo
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • نوشیدنی و آبمیوه
    • اسنک و چیپس
    • آرایشی
    • لبنیات
    • شیرینی و شکلات
    • صنایع آب و فاضلاب
    • کیک و کلوچه
    • صنایع دارویی
    • صنایع روغن
    • صنایع غذایی
    • صنعت
  • گستره فعالیت
    • فروش پودر کاکائو
    • فروش كلر هندی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • فروش مواد اولیه صنایع شکلات سازی
    • فروش روغن جانشین کره کاکائو
    • فروش مواد اولیه صنایع غذایی
    • اسید سیتریک
  • اخبار و مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
گلایسین و کاربرد آن
لیست محصولات
بهمن 6, 1398
بررسی تخصصی جوش شیرین
آچار فرانسه ای به نام جوش شیرین
بهمن 6, 1398
بهمن 6, 1398
موضوعات
  • Uncategorized
برچسب ها
پکتین را بهتر بشناسیم

پکتین ملین طبیعی، ضد اشتها و چربی سوز است.

پکتین ترکیبی است که در گیاهان مختلف وجود دارد و یک ماده لزج و ژلاتینی است که در مجاورت آب حجم آن افزایش می یابد.

در واقع این ماده نوعی قند (گلوسید) است که در میزان قابل توجهی در میوه های مختلف مانند سیب، انگور، کشمش بی دانه، لیمو ترش وجود دارد. این میزان فیبر در سیب های تازه یا نارس بسیار بیشتر است. سفتی سیب های تازه یاسیب سبز به دلیل وجود همین فیبر پکتین است.

هرچه سیب رسیده تر و کهنه تر شود میزان پکتین آن کمتر می‌شود. پکتین ملین طبیعی، ضد اشتها و چربی سوز است.

پکتین

پکتین یک پلیمر اشتقاقی قندی اسیدی است که از ساختارهای ژلاتینی موجود در میوه جات وسبزیجات بدست می آید. حداکثر پکتین در میوه های نارس یافت می‌شود که پس از فرا رسیدن این مرحله میزان و کیفیت پکتین استحصال شده کاهش می یابد. اسید گالاکترونیک اصلی‌ترین بلوک سازنده شیمیایی پکتین موجود در میوه و سبزی میباشد که خود جزء گروه های پلیمر اسید آمینه روگالاکترونیک می‌باشد. اسیدهای موجود در پلیمر ممکن است به صورت اسید های متیل شده در بیایند و یا به شکل اسیدهای آزاد مثل پروتوپکین، اسید ژلاتینی،اسید پکتینی وپکتین در بیاید.

 

کاربرد پکتین :

پکتین یکی از پرکاربرد ترین ترکیبات در صنایع غذایی است. بخش عمده پکتین تولید شده به وسیله صنایع فرآوری میوه مصرف میشود. از دیگر کاربردهای متداول آن در محصولات لبنی و قنادی، محصولات میوه ای فرآوری شده پر کننده های نانوایی و لعاب ها هستند . کاربرد دیگر پکتین ها در جایگزینی چربی است. پکتین به عنوان عامل ژله کننده برای مربا و ژله نیز استفاده میشود.

کاربرد های میوه ای پکتین مانند (مربا، ژله، دسر) پرکننده و روکشهای پخت (خوراکیهای میوه برای کاربردهای نانوایی) کاربردهای لبنی (نوشیدنی های لبنی اسیدی می شود و پروتئینی و ماست ها) شیرینی سازی (ژله های میوه، ژله های  خنثی) نوشیدنیها، غذاهای منجمد و جایگزین چربی یا قند در غذاهای کم کالری می باشند. در صنایع داروسازی نیز برای کاهش کلسترول خون و بیماری های معده ای، روده ای از پکتین استفاده می‌شود.

عرضه پکتین :

گروه اسنپ شیمی این محصول را با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت دربسته بندی 25 کیلویی به مشتریان محترم خود عرضه 

Share
17

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فاخر شیمی پرتو

اسنپ شیمی در رسانه ها

اخبار رسمی

ایران تجارت

ایستگاه

وبلاگ اسنپ شیمی

اینستاگرام اسنپ شیمی

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فاخر شیمی پرتو می باشد. سئو و بهینه سازی : ماهان مارکتینگ

    0