fakhershimiparto-logofakhershimiparto-logofakhershimiparto-logofakhershimiparto-logo
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • نوشیدنی و آبمیوه
    • اسنک و چیپس
    • آرایشی
    • لبنیات
    • شیرینی و شکلات
    • صنایع آب و فاضلاب
    • کیک و کلوچه
    • صنایع دارویی
    • صنایع روغن
    • صنایع غذایی
    • صنعت
  • گستره فعالیت
    • فروش پودر کاکائو
    • فروش كلر هندی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • فروش مواد اولیه صنایع شکلات سازی
    • فروش روغن جانشین کره کاکائو
    • فروش مواد اولیه صنایع غذایی
    • اسید سیتریک
  • اخبار و مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
کوکاکولا
کوکاکولا
مرداد 29, 1399
TNT یا تری نیترو تولئن
TNT یا تری نیترو تولئن
شهریور 17, 1399
مرداد 30, 1399
موضوعات
  • Uncategorized
برچسب ها
  • پودر کاکائو
  • روغن جانشین کره کاکائو
روغن جانشین کره کاکائو

اندازه گیری روغن جانشین کره کاکائو (روغن پالم)

اندازه گیری روغن جانشین کره کاکائو (روغن پالم) در اسنپ شیمی ، براساس استانداردهای ملی و بین المللی انجام می شود. کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که طی چندین مرحله فرآیند از دانه کاکائو استخراج می شود و شکلات فرآورده ای است که باید در تهیه آن از کره کاکائو استفاده شود.

تولید شکلات با کره کاکائو فرآیند پیچیده و ظریفی است که مستلزم تکنولوژی و دانش فنی است. کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که طی چندین مرحله فرآیند از دانه کاکائو استخراج می شود. گاهی اوقات تشخیص شکلات  مرغوب با انواع بی‌کیفیت، از ظاهر محصول مشخص نیست و تنها راه تشخیص آن از طریق آنالیزهای آزمایشگاهی میسر است. تولید شکلات با کره کاکائو فرآیند پیچیده و ظریفی است که مستلزم تکنولوژی و دانش فنی است.

روغن جانشین کره کاکائو

جایگزین های کره کاکائو

در تهیه و تولید کاکائو ، روغن هاي جایگزین به جاي کره خالص کاکائو به کار می روند. دلیل این امر قیمت بالاي کره کاکائو نسبت به روغن هاي گیاهی دیگر است .

تا كنون سه جايگزين براي كره كاكائو يافت شده است كه عبارتند از: روغن جانشين كره كاكائو برپايه لوريك با نام CBS ،  روغن جايگزين كره كاكائو يك روغن هيدروژنه با نام CBR و روغن مشابه كره كاكائو با نام CBE كه عمومأ تركيبي است از اسيد استئاريك غني شده با روغنهاي مناطق حاره و كمي روغن پالم فراكسيونه.

روغن جانشين كره کاکائو بر مبناي لوريك ، این روغن ها توسط تکنولوژي فراکسیون تولید می شوند و عموما جایگزین کره کاکائو در شکلات هاي قالبی و روکشی می گردند. هنگام تهیه شکلات حتما باید به قسمت مواد متشکله آن توجه نمایید و با دیدن کلمه CBS  یا روغن جانشین کره کاکائو بدانید که در این فرآورده  از مشتقاتی استفاده شده است که شاید برای سلامتی مضر باشد. جهت فروش روغن جانشین کره کاکائو روی لینک کلیک کنید

Share
51

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فاخر شیمی پرتو

اسنپ شیمی در رسانه ها

اخبار رسمی

ایران تجارت

ایستگاه

وبلاگ اسنپ شیمی

اینستاگرام اسنپ شیمی

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فاخر شیمی پرتو می باشد. سئو و بهینه سازی : ماهان مارکتینگ

    0