fakhershimiparto-logofakhershimiparto-logofakhershimiparto-logofakhershimiparto-logo
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • نوشیدنی و آبمیوه
    • اسنک و چیپس
    • آرایشی
    • لبنیات
    • شیرینی و شکلات
    • صنایع آب و فاضلاب
    • کیک و کلوچه
    • صنایع دارویی
    • صنایع روغن
    • صنایع غذایی
    • صنعت
  • گستره فعالیت
    • فروش پودر کاکائو
    • فروش كلر هندی
    • مواد اولیه شیمیایی
    • فروش مواد اولیه صنایع شکلات سازی
    • فروش روغن جانشین کره کاکائو
    • فروش مواد اولیه صنایع غذایی
    • اسید سیتریک
  • اخبار و مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
خرید مواد اولیه شیمیایی
مواد شیمیایی آزمایشگاهی
تیر 30, 1399
Cancer substance
مواد سرطانزا
مرداد 17, 1399
مرداد 6, 1399
موضوعات
  • پودر کاکائو
برچسب ها
  • پودر کاکائو
  • خواص پودر کاکائو
خواص پودر کاکائو

خواص پودر کاکائو

پودر کاکائو شامل مواد معدنی مختلفی از قبیل کلسیم ، مس ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم و روی میباشد. مقدار تمامی این مواد در پودر کاکائو بیشتر از کره کاکائو و یا کاکائو مایع میباشد. هر 100 گرم کاکائو دارای 230 میلی گرم کافئین و 2057 میلی گرم تئوبرومین ( نوعی کافئین ) میباشد که معمولا سایر محصولات دانه کاکائو عاری از آنها میباشند. کاکائو جامد همچنین دارای کلوواماید ( نوعی کافئین N-caffeoyl-L-DOPA ) میباشد.
پودر کاکائو غنی از فلاونوئیدها ( نوعی رنگ دانه گیاهی ) که نوعی فنولیک اسید است میباشد. مقدار فلاونوئیدها در پودر کاکائو بستگی به میزان فراوری و تولید پودر کاکائو میباشد که میتواند تا 10 درصد وزن آنرا تشکیل دهد . به هر حال فراوری آن که همچنین به راوری هلندی معروف است میتواند موجب کاهش نسبی فلاونوئیدها گردد.

 

ارزشهای غذایی در پودر کاکائو

در هر 100 گرم
انرژی 954 کیلو ژول یا 228 کیلو کالری
کربوهیدرات 57.90 گرم
چربی 13.70 گرم
پروتئین 19.60 گرم
مواد معدنی :
کلسیم 128 گرم
آهن 13.86 گرم
منیزیم 3.837 گرم
فسفر 734 میلی گرم
پتاسیم 1524 میلی گرم
سدیم 21 میلی گرم
روی 6.81 میلی گرم
آب 3 گرم

خواص پودر کاکائو

بازار مصرف ما : بازار فروش در گروه اسنپ شیمیاکثرا صنایع قنادی ، شکلات سازی ، لبنیات ، و غیره میباشد.
مقررات : واردات پودر کاکائو به ایران در صورت دریافت مچوزهای لازمه از وزارت بهداشت و بازرگانی مجاز میباشد. البته کلیه مشخصات کالاهای وارداتی میبایستی مطلقا مطابق با مشخصات اعلامی از طرف موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران باشد در غیر اینصورت محموله به وسیله گمرک بندر ورودی غیر قابل ترخیص اعلام میگردد.

پارامترها حد قابل قبول
آنالیز فیزیکو شیمیایی حد استاندارد
رنگ پودر قهوه ای تیره
طعم طعم طبیعی کاکائو
رطوبت(درصد وزنی) درصد5 حداکثر
چربی(درصد وزنی) درصد10-12
خاکسترکل(درصد وزنی) درصد14حداکثر
خاکستر نامحلول در اسید(درصد وزنی) درصد0.3 حداکثر
اندازه ذرات(درصد وزنی) 99.5 حداقل
پی اچ (محلول 10 درصد وزنی) 6 – 8.5
فیبر خام (درصد وزنی) 7 حداکثر
آفلاتوکسین 10 ppb
آنالیز میکروبی حد استاندارد
شمارش کلی میکروارگانیسم ها 3000 حداکثر
کپک و مخمر 100/گرم
انتروباکتریاسه 10 حداکثر
اشرشیاکلای منفی
سالمونلا در 25 گرم منفی
فلزات سنگین حد استاندارد
سرب(میلی گرم در کیلو گرم) 2 حداکثر
ارسنیک (میلی گرم در کیلو گرم) 1 حداکثر
کادمیوم (میلی گرم در کیلو گرم) 1 حداکثر
Share
86

1 Comments

  1. mona گفت:
    مرداد 13, 1399 در 10:54 ق.ظ

    ممنونم که متن کاملی برا قهوه گزاشتین

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فاخر شیمی پرتو

اسنپ شیمی در رسانه ها

اخبار رسمی

ایران تجارت

ایستگاه

وبلاگ اسنپ شیمی

اینستاگرام اسنپ شیمی

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فاخر شیمی پرتو می باشد. سئو و بهینه سازی : ماهان مارکتینگ

    0